WORKSHOPS OG EVENTS


Udover behandlinger med Japansk Lifting, vil jeg gerne kunne videregive min viden inden for holistisk skønhed, bevægelse og andre spændende ting, som jeg samler i nedenstående events og workshops.

Yin Yoga / Self-reflection Workshop 

Mandag den 30/11 kl. 17:00 til 19:00 på Østerbro.


Kom med til en 2 timers kærlig, nærværende, blid og meditativ workshop.

Vi skal arbejde med Yin yogaens langsomme jordnære stræk og bevægelser med åndedrættet i centrum. Med Yin Yogaens dybe og lange stræk arbejder vi med kroppens bindevæv, led og sener og løsner dermed stivhed i kroppen.


Jeg vil udover Yin Yogaen facilitere selvreflektions skriveøvelser, hvor du i dit eget tempo kan reflektere og give slip på det som skal slippes, og derefter sætte intentionen og dine ønsker for livet, den kommende tid eller resten af året. Hvis du tidligere har været med på min workshop, kan du tage det med som du skrev ned sidst.


Øvelserne på workshoppen fremmer den feminine yin-energi, hvor sindet falder til ro. Så hvis du har en travl hverdag og gerne vil opleve en indre ro, så er denne workshop måske noget for dig.


Til workshoppen vil der være te, vand og let forplejning. Medbring to tæpper, notesbog og skriveredskab. Jeg har yogamåtter til os alle.


Der er plads til 6 deltagere på denne workshop. 

200 kr. pr. person. Alle kan være med uanset niveau.

Tilmelding er bindene og uden returret. Du er dog velkommen til at sende en anden i dit sted, hvis du skulle blive forhindret. 


Workshoppen finder sted: Lørdag den 30/11 kl. 17:00-19:00.

Adressen er Stockholmsgade 57. stuen. 2100 København Ø. 


Kom med og oplev hvad roen, stillingerne, strækkene og det nærværende rum kan gøre for dig. Håber på at se dig, og at kunne dele denne oplevelse med dig. 


Kærlig hilsen Camilla <3

SLOW BEAUTY, YIN YOGA, TAKNEMMELIGHED

& GUA SHA FACIAL WORKSHOP 6/12 kl. 13-15:30 (UDSOLGT)


Kom med til en 2,5 timers selvkærlig, nærværende, blid og meditativ workshop. Vi skal arbejde med Yin yogaens langsomme og jordnære stræk, samt bevægelser med åndedrættet i centrum. Med Yin Yogaens dybe og lange stræk arbejder vi med kroppens bindevæv, led og sener, og løsner dermed stivhed i kroppen.


Jeg vil udover Yin Yogaen, facilitere en taknemmeligheds skriveøvelse, og til slut en afspænding, hvor jeg kommer rundt med dufte fra æteriske olier og trykker bestemte steder på i ansigtet og på kroppen, som gør at du bliver endnu mere afspændt.


Efter Yoga sessionen vil du få en pause til at få en kop varm te og en snack. Derefter vil du blive undervist i hvordan du kan give dig selv en Gua Sha ansigtsmassage, og prøve massagen på dig selv, hvor vi

gennemgår det step by step.


Kærlig hilsen Camilla <3

SLOW BEAUTY WORKSHOPS


På Stockholmsgade på indre Østerbro afholder jeg workshops i Whole Womans smukke lokaler. Fælles for alle mine workshops er temaerne selvkærlighed og nærvær, som jeg definerer som Slow Beauty. Slow Beauty er en generel søgen efter at sætte tempoet ned, vende opmærksomheden indad og passe bedre på sig selv. Slow Beauty er de pauser i dit liv, hvor du skaber rum til velvære, ro og meditative tanker.


Noget af det sværeste er så rent faktisk at prioritere tiden til sig selv, men du kan se det som kvalitetstid med dig selv. Ligesom at du gerne vil have kvalitetstid med din partner eller veninde, så vælger du også at planlægge kvalitetstid med dig selv. At pleje og passe på sig selv er imidlertid ikke et udtryk for forfængelighed eller overskud af tid.


For mig er det tværtimod et klart og stærkt udtryk for selvbevidsthed og selvrespekt.

Det er vores eget ansvar at leve et meningsfuldt liv, og tidsoptimering er sjældent en holdbar løsning. I samfundet i dag, hvor stress er blevet en stor del af vores hverdag, ser jeg et stort behov for at skabe ritualer, der hjælper kroppen tilbage i balance.

Som deltager på en af mine Workshops vil jeg guide dig til hvordan du kan skabe dine egne ritualer med fokus på selvkærlighed og holistisk sundhed.


Nedenfor finder du et overblik over mine foskellige typer af Workshops.
Jeg håber på at se dig :)

Kærlig hilsen

Camilla Sherpa